ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است

سعد الحریری: مواضعم با «میشل عون» یکی است؛ طرح فرانسه تنها و آخرین فرصت است

نخست‌وزیر پیشین لبنان پس از دیدار با رئیس‌جمهور این کشور، طرح پیشنهادی فرانسه را آخرین و تنها فرصت برای نجات لبنان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سعد الحریری» نخست‌وزیر اسبق لبنان و رئیس جریان «المستقبل» که هفته گذشته برای دور جدید نخست‌وزیری اعلام آمادگی کرد، امروز (دوشنبه) با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، الحریری پس از دیدار با عون گفت: طرح «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه تنها و آخرین فرصت باقی مانده برای توقف فروپاشی لبنان و بازسازی بیروت است، همه این را می‌دانند و آگاهند که وقتی نداریم تا بخواهیم آن را برای جدال‌های سیاسی از دست بدهیم.

 

وی افزود، به اطلاع رئیس‌جمهور رسانده که هیأتی ارتباط با تمام گروه‌های سیاسی می‌فرستد تا اطمینان پیدا کند که آنها به تمام بندهای طرح فرانسه متعهد هستند.

 

الحریری تأکید کرد: بر بیداری احزاب سیاسی تکیه دارم، مواضع من با رئیس‌جمهور یکی است و همین موضوع مرا تشویق می‌کند تا با این ابتکار عمل (طرح فرانسه) جلو بروم.

 

انفجار بندر بیروت در چهارم آگوست منجر به استعفای دولت «حسان دیاب» شد و پس از آن تلاش «مصطفی ادیب» برای تشکیل دولت به جایی نرسید.

 

رئیس جمهور فرانسه طی این مدت دو بار به لبنان سفر کرد تا بتواند دولت مورد نظر خود را تشکیل دهد، با این حال احزاب و جریان‌های سیاسی بر سر دولت و کابینه پیشنهادی مصطفی ادیب، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه به توافق نرسیدند و او از این مأموریت کناره‌گیری کرد.

 

بعد از رویداد، رئیس جمهور فرانسه ششم مهر ضرب‌الاجل چهار الی شش هفته‌ای دیگر به سیاستمداران لبنان داد تا بتوانند دولت تشکیل دهند. پاریس گفته دریافت کمک مالی از بیرون، منوط به تشکیل دولت و اجرای اصلاحات مورد نظر فرانسه و برخی کشورهای غربی است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار